Direktøren

Den relevante løsning for dig, som er en erfaren leder og gerne vil styrke din kompetencer som leder.

Måske har du været leder i længere tid men har mangel på værktøjer, der kan bruges til at løse hverdagsproblemer, eller måske ønsker du et brush-up af dine ledelseskompetencer.

 

Tag en virtuel tour som abonnent på 'Direktør'- abonnement


Løsningen til dig der vil

styrke din ledelse


lære at kommunikere effektivt i din ledelse


have tilfredse og motiverede medarbejdere


skabe dynamisk og resultatskabende
samarbejde


drive dit team og din organisation
fremad med konkrete ledelsesværktøjer

få ledelses inspiration af andre

opnå bedre organisations kultur i virksomheden

Pris: 1800 kr. pr. md. eks. moms

Lad os komme i gang

Løsningen kort fortalt

20 minutters opstartssamtale, hvor du bliver introduceret til Team Business Academy universet. Her bliver du sat ind i de forskellige ydelser og produkter, du kan tilgå, og hvordan du bruger dem.

Samtalen kan også benyttes til at tale om hvilke udviklingsområder, du ønsker at fokusere på, og hvordan du kan gøre dette gennem Team Business Academy.

Artboard 6
Artboard 4

Adgang til vores e-bibliotek med videoforløb, der dækker over de mange forskellige facetter af ledelseskompetencer, som du kan få brug for.

Vi kombinerer videoforløb med håndfaste og konkrete øvelser og refleksionsspørgsmål, der kobler læringen til din dagligdag.

Kurserne dækker over alt lige fra kommunikation, coaching og ledelseshistorie til personligt lederskab, forandringsledelse og organisationskultur. Vores e-bibliotek bliver løbende opdateret med de nyeste og mest relevante ledelsestemaer indenfor teams.

Adgang til live-inspirationer med relevante oplæg omkring spændende ledelsestemaer og udfordringer, som bevæger sig inden for ledelsesfeltet.

Vores live-inspirationer har altid erfarne og professionelle ledelseskonsulenter som vært, og her har du også mulighed for at stille spørgsmål og få svar i relation til det gældende tema.

Artboard 3
Artboard 2

Adgang til online ledernetværk, hvor du kan sparre med andre ledere omkring din ledelsesmæssige udvikling eller dine ledelsesmæssige udfordringer.

I vores online netværksgrupper kan du sparre med ledere med lignende stillinger eller med ledere på tværs af forskellige brancher og opnå værdifuld indsigt i din egen ledelse.

 

1:1 medlemsfordele, der giver dig rabatter og særlige tilbud fra vores samarbejdspartnere. Medlemsfordelene indeholder blandt andet rabatter på Business Wear, softwareløsninger og mere til.

Vores samarbejdspartnere er ____ _______, og medlemsfordelene udvides løbende med nye samarbejdspartnere.

Artboard 8
Artboard 9

Adgang til "Lederhulen", hvor du kan lytte til fremtrædende ledelsesskikkelser og disse personers ledelsesrejse samt de ledelsesmæssige udfordringer, gæsten har haft.

I Lederhulen har vi samtaler, der kan give dig inspiration til din ledelsesrejse. Du får indblik i nogle af de udfordringer, som selv de mest profilerede ledere møder, og så får du samtidigt tips, tricks og mod, som du kan bruge i din egen ledelsesrejse

20% rabat på DiSC, der giver dig forståelse for din egen og dine medarbejderes personprofil, kompetencer, prioriteter, udfordringer, præferencer og styrker. Når I kender hinandens profiltyper, bliver I mere effektive i jeres kommunikation med hinanden og kan nemmere realisere jeres målsætninger.

Med DiSC vil I få håndgribelige og konkrete strategier og handlingsplaner samt viden om, hvordan I hver især bedst samarbejder med kollegaer.

Artboard 10
Artboard 11

Adgang til online live kurser med relevante oplæg omkring spændende ledelsestemaer og udfordringer indenfor ledelsesfeltet. Kurserne finder sted over Zoom, én gang hver 3. måned. Kurserne består bl.a af ledelsesoplæg, introduktion til nye værktøjer samt øvelser til at afprøve disse.

Under kurset vil du blive sendt ud i breakout rooms med andre kursister, hvor I i fælleskab kan løse opgaver og skabe nye relationer til andre ledere. Der vil også blive mulighed for at vende aktuelle problematikker med oplægsholderen.

Adgang til halvårlige Meetup-arrangementer, der forbinder dig med andre ledere på tværs af forskellige brancher. Her får du mulighed for sparring med andre ledere og udvide dit netværk.

Arrangementet vil bl.a. bestå af oplæg fra en professionel ledelseskonsulent samt gæsteforelæsere.

Artboard 12
Artboard 13

30 minutters månedlig ledersparring med vores erfarende og professionelle ledelseskonsulenter. Her får du får du mulighed for personlig sparring skræddersyet efter dine behov. 

Her vil du få sparring på ledelse og personligt lederskab - ud fra den enkelte leders behov samt person- og lederprofil. Du vil få ligeværdig og motiverende sparring med fokus på tanker og adfærd ift. målopnåelse, hvor samtalen er baseret på empati, gensidighed tillid og konstruktiv kommunikation. 

 

Adgang til VIP-arrangementer en gang årligt, hvor du får muligheden for at udvide dit netværk med andre VIP gæster. Her kan du udvide dit netværk og få kendskab til andre profilerede gæster, som gavne din organisation. 

 


Artboard 14

Nogle af de klassiske ledelsesudfordringer,

vi hjælper dig med at løse


Manglende følgeskab ❯

  
   Vi hjælper dig med at kultivere og dyrke commitment i
   med dit lederskab

Manglende resultatskabelse i dit team ❯

   Med Team Business Academy bliver du klædt på til at
   udøve ledelse, der skaber resultater for dit team og
   organisation

Ineffektiv kommunikation ❯

   På vores læringsplatform lærer du, hvordan du skal bruge
   kommunikation som et effektivt værktøj i din ledelse

Manglende motivation hos dine medarbejder ❯

   Vi hjælper dig med at skabe meningsfyldt motivation med
   din ledelse

Dysfunktionelle teams ❯

   Gennem de 6 værdiskabere i et team kan du skabe et High
   Performance team

Ineffektive medarbejder ❯

   Med vores læringsplatform kan vi hjælpe dig med at
   hjælpe dine medarbejdere og lade dem udleve deres fulde
   potentiale blandt andet gennem forskellige coachingmetoderMed vores e-bibliotek er du godt dækket ind - og der kommer løbende mere

E-biblioteket dækker blandet andet over:

 Introduktion til ledelse

Hvad er ledelse?

Ledelsesroller

Effektiv kommunikation

DISC personlighedstyper

Kend dig selv og dine medarbejder

Effektiv kommunikation med DISC personlighedstyperne

Coaching

EASI personlighedstyperne

Kend dig selv og dine medarbejderne

Ledelsens historie

Leadership vs. management

Bæredygtig ledelse

Ledelsesvision & ledelsesværdier

Teamledelse